Abonnering

Väggen går att abonnera om ni, som privatperson, företag, förening eller skola, vill prova på att klättra. Det kan vara allt från att förlägga någon eller några idrottslektioner på väggen för att ge eleverna en chans att prova klättring, att ha en svensexa/möhippa till att med föreningen eller företaget göra något utanför det vanliga. Då ni abonnerar väggen kommer en ansvarig representant från klubben att ta hand om er. Vi tillhandahåller dessutom nödvändig utrustning. Vänligen observera att minst grönt kort krävs för att någon i sällskapet ska få säkra klättrare på väggen, oavsett tidigare erfarenhet.

Kommunikationen kring bokning sker uteslutande via mail. Anledningen att vi inte har ett nummer man kan ringa på är att bokningsansvarig måste ha tillgång till bokningslistorna samt ha hittat en instruktör som kan hålla i bokningen för att kunna bekräfta, vilket inte kommer att vara fallet om man ringer. Det kan ibland ta lite tid att få svar, bokningsansvarig kan ibland ha svårt att få tag på lediga instruktörer. Dessutom görs allt jobb ideellt och bokningsansvarig har andra åtaganden och kan inte alltid ta tag i ditt ärende direkt. Därför bör du vara ute i god tid med din bokning, ha minst två veckors framförhållning.

Vi tar bara emot grupper när vi inte har annan aktivitet på väggen, dvs: På vardagar innan 16 och efter 21 och på lördagar efter 12:00. På söndagar har vi ofta kurser men ibland går det bra då också. Även under vinter och sommarlov (när vi har stängt för annan aktivitet) går det bra att abonnera väggen.