PROVA PÅ FÖR NYBÖRJARE 


Skånes klätterklubb erbjuder prova-på klättring för er som inte tidigare klättrat och vill prova inomhusklättring med rep. Personal från klubben hjälper till med säkring. Vi har all utrustning för uthyrning och ni får hjälp av kunnig personal. Klättring utan rep (bouldering) är tillgängligt under alla klubbens öppettider.

Om du är intresserad är du välkommen på lördagar 10.00-11.30. Ingen tidsbokning krävs, det är drop-in. Kolla öppettider till höger för uppdatering av öppettid.

För er som har toppreps- eller ledkort från annan klubb ber vi er att komma till klubben under ordinarie öppettider på vardagar och söndagar. Under prova-på är det av säkerhetsskäl enbart klubbens personal som säkrar.

Betalning sker kontant eller med Swish då vi tyvärr inte har möjlighet att ta kort. Har du jämna pengar är det extra uppskattat.

Ingen förhandsbokning behövs men är ni en större grupp förslår vi att ni även slår en kik under "Abonnering".
Notera att det är drop-in som gäller, och att det därför inte går att boka några platser. Vi kan tyvärr inte ta inte ta in hur många besökare som helst, så kom i tid för att försäkra dig om att du kommer in!

Adress till klubben finner du under rubriken "Väggen".

Priser prova på:
  Prova på 100 kr            

Kom ihåg, bara Swish eller kontanter, och snälla, inga femhundralappar! (det blir så jobbigt med växel då - vi har ingen fast kassa på klubben). Se även vanliga frågor.

Har du fler frågor kring prova-på är du varmt välkommen att kontakta prova-på-ansvarig som du finner under Personal/Kontakt.