MEDLEMSKAP OCH TRÄNINGSKORT


Välkommen att bli medlem i Skånes klätterklubb. Observera att vi skiljer på medlemskap och träningskort. Att bli medlem i Skånes klätterklubb ger dig möjligheten att köpa träningskort och på så sätt få träna obegränsat utan ytterligare kostnad under väggens ordinarie öppettider (ej under prova-på på lördagar).

Medlemskap

Medlemskap gäller kalenderår och i priset ingår bland annat tidningen Bergssport, klätterförsäkring och medlemskap i Svenska Klätterförbundet.

Gällande priser för medlemskap är:

Juniorer ( 0-19år )300 kr
Seniorer ( 20år och äldre ) 400 kr
Redan medlem i SKF ansluten klubb250 kr


Avgiften för medlemskapet betalas en gång per år och gäller januari-december, d.v.s. avgiften är densamma oavsett när under året du blir medlem.

Träningskort

Träningskortet ger dig möjlighet att träna obegränsat under Väggens ordinarie öppettider (gäller ej "Prova-på" under lördagar). För att köpa träningskort måste du vara/bli medlem i Skånes klätterklubb. Träningskort betalas terminsvis och gäller januari-juni respektive september-december.
Medlemmar i Malmö Klätterklubb har möjligheten att träna kostnadsfritt på Skånes Klätterklubb förutsatt att de har träningskort hos Malmö Klätterklubb. Och vice versa.

Gällande priser för träningskort är:

Juniorer ( 7-19 år )
400 kr
Seniorer ( 20 år och äldre ) 
400 kr


Träningskortet är i själva verket ett terminsklistermärke som fästs på toppreps-, led-, eller boulderkort:

Topprepskort (grönt): Ger dig behörighet att säkra någon som klättrar på ett redan uppsatt topprep. Kräver kurs/uppklättring.

Ledkort (rött): Ger dig behörighet att ledklättra, samt säkra någon som ledklättrar. Kräver kurs/uppklättring.

Boulderkort (vitt): Ger dig behörighet att klättra på boulderväggen eller klättra topprep när någon med grönt eller rött kort säkrar dig. Utfärdas vanligen som tillsvidarekort, i väntan på tid för kurs eller uppklättring för något av de ovanstående korten.

Se information om kurs och uppklättring under Kurser.

Såhär gör jag

Som ny medlem registrerar du dig direkt på hemsidan genom att klicka på "Skapa konto" och fylla i formuläret. När du är inloggad på ditt nya konto kan du köpa medlemskap/träningskort.

OBS! Om du är medlem sedan tidigare (de gamla användarna har lyfts över till den nya hemsidan) så ska du först "Logga in" och sen klicka på länken Terminsavgift för 2017 [termin] är ännu inte betalt. alt. Medlemsavgift för 2017 är ännu inte betalt.

Observera att avgiften blir lägre om du redan är medlem i en annan SKF-ansluten klubb, eller om du är junior.

Terminsklistermärke hämtas ut på Väggen mot uppvisande av den kod som fås vid betalning av träningskort. Koden finns även under "Visa profil" under "Mina sidor" då man är inloggad. Kort med klistermärke ska bäras synligt vid klättring på Väggen (t ex på selen eller kritpåsen).
Medlemsregistrering

Du har 14 dagars ångerrätt på dina köp av medlemskort och terminsavgifter. Denna ångerrätt gäller 14 dagar fr.o.m. det/de datum som framgår under Min profil/Medlemskap i Skapades-kolumnen och upphör att gälla då du hämtar ut ditt medlemskort/terminskort på klubben. (se www.konsumentverket.se för information om distansköpslagen). För information om hur vi och riksidrottsförbundet hanterar dina medlemsuppgifter, se http://www.rf.se/Personuppgifter.

Om registreringen misslyckas kontakta IT-ansvarig (se personal)