MEDLEMSKAP OCH TRÄNINGSKORT


Välkommen att bli medlem i Skånes klätterklubb. Observera att vi skiljer på medlemskap och träningskort. Att bli medlem i Skånes klätterklubb ger dig möjligheten att köpa träningskort och på så sätt få träna obegränsat utan ytterligare kostnad under väggens ordinarie öppettider (ej under prova-på på lördagar).

Medlemskap

Medlemskap gäller kalenderår och i priset ingår bland annat tidningen Bergssport, klätterförsäkring och medlemskap i Svenska Klätterförbundet.

Gällande priser för medlemskap är:

Juniorer ( 0-19år )300 kr
Seniorer ( 20år och äldre ) 400 kr
Redan medlem i SKF ansluten klubb250 kr


Avgiften för medlemskapet betalas en gång per år och gäller januari-december, d.v.s. avgiften är densamma oavsett när under året du blir medlem.

Träningskort

Träningskortet ger dig möjlighet att träna obegränsat under Väggens ordinarie öppettider (gäller ej "Prova-på" under lördagar). För att köpa träningskort måste du vara/bli medlem i Skånes klätterklubb. Träningskort betalas terminsvis och gäller januari-juni respektive september-december.
Medlemmar i Malmö Klätterklubb har möjligheten att träna kostnadsfritt på Skånes Klätterklubb förutsatt att de har träningskort hos Malmö Klätterklubb. Och vice versa.

Gällande priser för träningskort är:

Juniorer ( 7-19 år )
400 kr
Seniorer ( 20 år och äldre ) 
400 kr


Träningskortet är numera virtuellt, när du innehar detta kan du boka pass här på hemsidan.

Topprepskort (grönt): Ger dig behörighet att säkra någon som klättrar på ett redan uppsatt topprep. Kräver kurs/uppklättring.

Ledkort (rött): Ger dig behörighet att ledklättra, samt säkra någon som ledklättrar. Kräver kurs/uppklättring.

Se information om kurs och uppklättring under Kurser.

Såhär gör jag

Som ny medlem registrerar du dig direkt på hemsidan genom att klicka på "Skapa konto" och fylla i formuläret. När du är inloggad på ditt nya konto kan du köpa medlemskap/träningskort.

OBS! Om du är medlem sedan tidigare (de gamla användarna har lyfts över till den nya hemsidan) så ska du först "Logga in" och sen klicka på länken Terminsavgift för 2017 [termin] är ännu inte betalt. alt. Medlemsavgift för 2017 är ännu inte betalt.

Observera att avgiften blir lägre om du redan är medlem i en annan SKF-ansluten klubb, eller om du är junior.


Du har 14 dagars ångerrätt på dina köp av medlemskort och terminsavgifter. Denna ångerrätt gäller 14 dagar fr.o.m. det/de datum som framgår under Min profil/Medlemskap i Skapades-kolumnen och upphör att gälla då du hämtar ut ditt medlemskort/terminskort på klubben. (se www.konsumentverket.se för information om distansköpslagen). För information om hur vi och riksidrottsförbundet hanterar dina medlemsuppgifter, se http://www.rf.se/Personuppgifter.

Om registreringen misslyckas kontakta IT-ansvarig (se personal)