FONTANBLÖÖ (Fontainebleau)

Klätterresa

Klätterresa 27/4-6/5

Intresseanmälan till: mariestaerk@hotmail.com


Återigen kommer Skånes klätterklubb att anordna en klubbresa till bouldermeckat Fontainebleu, några mil öster om Paris. För er som inte har kunnat besöka detta fantastiska ställe innan så erbjuder det nybakade baguetter, ost av alla de sorter och smaker och billigt vin (kan även köpas för lite dyrare peng för att öka kvalitén).

Denna resa brukar vanligen ligga över Påsk, men då det inte finns några Gités eller slott att tillgå denna vecka så har vi i år valt att lägga resan mellan Fredagen den 27 April och hemresan kommer att påbörjas Lördagen den 5:e Maj. Vi valde specifikt denna vecka för att kunna möjliggöra resan för så många som möjligt då det förekommer röda dagar och klämdagar (Valborg).

Vi har ännu inte bokat boende för denna vecka, men det finns mycket ledigt. Det vi nu vill veta är hur många av Skånes klättrare som är intresserade av att följa med oss en vecka till Frankrike. Intresseanmälan kan göras nedan eller till mariestaerk@hotmail.com. OBS!! DENNA INTRESSEANMÄLAN GARANTERAR INTE PLATS utan anmälan till resan kommer att kunna göras på hemsidan längre fram (om typ en månad). Om du är intresserad så anmäler du dit intresse snarast möjligt. Vi kommer i största möjliga mån att försöka se till att alla som anmält sitt intresse får plats.

Vi kommer att boka boende om ca. två veckor och kommer då att behöva veta ungefär hur många som vill åka!

Vi kommer att köra i minibussar ner till Frankrike och de som har körkort kommer att turas om att köra.

Tidigare år har priset per person legat på runt 2000 kr för bil, bensin och boende av varierad klass.

Så ta chansen och häng med ett härligt gäng till de förtrollande skogarna med galet mycket sten.

...

Pendar Khalili

Inga taggar valda...

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.