Föräldrar sökes till familjeklättring

På söndagar planeras familjeklättring där föräldrar kan klättra tillsammans med sina barn.

Har du ett barn som älskar att klättra men är för liten för att ingå i någon av våra klättergrupper? Är du dessutom sugen på att själv klättra med ditt barn? Då passar familjeklättringen bra för dig!

FAMILJEKLÄTTRING
Skånes klätterklubb vill anordna en familjeklättring på söndagsförmiddagar kl.10.00-12.00. Familjeklättringen kommer gå ut på att familjerna själva håller i dessa söndagar och håller klubben öppen. För att arbetsbördan ska bli lättsam behövs 7-8 familjer/föräldrar som kan dela på ansvaret. Ett schema kommer upprättas och varje familj/förälder blir ansvariga för till exempel var 4:e/6:e söndag beroende på hur många familjer som kan tänka sig att delta.

KRAV
För att kunna delta krävs att föräldern har grönt kort (topprepskort) och är medlem i skånes klätterklubb, kravet för medlemsskapet gäller även för klättrande barn (pga försäkringsskäl).

GRÖNT KORT
Om du inte har grönt kort kan du gå en topprepskurs alternativt utföra en uppklättring på klubben om du anser dig redan ha kunskaperna för att kunna topprepssäkra.

TRE FAMILJER HITTILLS
För närvarande är det 3 familjer som är intresserade, men vi behöver fler! Har du inte grönt kort men är intresserad, ta kontakt ändå och meddela intresse.

KONTAKT
Kontakta Alexey Dolinin vid intresse: alexeydolinin@hotmail.com


...

Sofi Åkerlindh

Inga taggar valda...

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.