Inställt: Prova på + familjeklättring inställt helgen 4-5/11: byggdag & klubbtävling.

Prova på och Familjeklättringen nu till helgen (4-5/11) till förmån för byggdag och klubbtävling. Vi är ledsna att informationen kommer ut så sent!

Hej!

Information om att Prova på och Familjeklättringen är inställda nu till helgen (4-5/11) till förmån för byggdag och klubbtävling. Vi är ledsna att informationen kommer ut så sent!

På söndag 5/11 håller Skånes Klätterklubb klubbtävling för våra medlemmar. Tävlingen börjar kl. 12:30 med genomgång av reglerna och sedan är det bouldering som gäller. Kom och fika, klättra och häng med andra klättrare. Dessutom finns det priser att vinna. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som har begränsad erfarenhet av tävling eller som inte tävlat tidigare – inga prestationskrav, bara trevligt!

På lördag 4/11 håller vi en byggdag inför tävlingen. Kom och hjälp oss riva, tvätta grepp och bygga tävlingsproblem och samtidigt mingla och fika med andra klättrare. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som inte byggt boulderproblem tidigare eller känner att du vill få mer erfarenhet.

...

Anna Stenvall

Inga taggar valda...

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.