Team Skåne klättrar på!

Senaste nyheter från Team Skåne

Plastic Fantastic 4, KC 29 februari 

Team Skåne hade en bred representation på Plastic Fantastic och alla var otroligt laddade. Det var mycket folk och mycket kämparglädje. På herrsidan var det 138 deltagare och på damsidan var det 59 deltagare. Fantastiskt att se hur Team Skåne utvecklar och lär sig. På damsidan kom vi hem med en seger tack vare Maja Jakobsson och Johanna Günther kom på andra plats. I övrig så deltog Lucie Quinon, Lina Jakobsson och Sandra Jonsson på damsidan. På herrsidan segrade Vahid Asyari. I övrig deltog Johannes Wadenbäck, Linus Qvarnström, Alexander Ristinma, Peter Astberg och Anton Ristinmaa. Fullständiga resultat finns på KC´s hemsida under events.

 

Team Träning, KC 7 mars

Den 7 mars hade vi gemensam team träning på KC och nästan alla var där när Sandra Jonsson och Linnea och Ludwig Qvarnström höll i träningen där fokus var på hur vi reagerar/ska agera på tävling och vad de olika medlemmarna har för målsättningar på kort och lång sikt. Stort tack till KC för att vi fick vara i deras lokaler. Målsättningen är att Team Skåne ska ha gemensam träning en gång i månaden och att alla medlemmar håller i ett tillfälle var. Vi kör igen i april.

 

Smålandscup, Västerik 8 mars

Den 8 mars var det återigen dags för Smålandscup och denna gången stod Västervik klätterklubb som värd. Vid denna tävling var det bara Linus Qvarnström från Team Skåne som tävlade. Västervik klätterklubb stod som alltid värd för ett bra arrangemang och Linus klättrade väl och kom hem med en vinst i bagaget.

 

Local Legends, deltävling 1, KC 13 mars

På Local Legends representerades Team Skåne av Linus Qvarnström, Johannes Wadenbäck och Jonas Andersson. KC arrangerade en fantastisk tävling med otroliga problem och alla fick kämpa tappert. Slutligen så landade Linus på en fjärdeplats, Johannes på femteplats och Jonas på en sjätteplats. Det var härligt att se samarbetet och glädjen mellan de tävlande.

 

I övrigt så är många i Team Skåne ute och kör på riktig sten just nu då förhållandena är bra och förutsättningarna är som dom är.

...

Jason Beech

Tävling

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.