Grundkurs Klippa

SKK anordnar grundkurs i klippklättring

SKK anordnar grundkurs i klippklättring på Kullaberg. Kursen är två dagar, 1:a - 2:a juli.

Kursen är för dig som vill börja med utomhusklättring med naturliga säkringar. Fokus är på att bygga topprepsankare och firningsankare med egna säkringar samt att kunna ingå i ett replag som andreman.

Förkunskapskrav:
För att få delta på kursen krävs grönt kort för inomhusvägg. Kursen är inte primärt inriktad på att prova på utomhusklättring utan för att förbereda för egna klätterupplevelser.

Anmälan sker här på hemsidan, gå in på kurs-fliken och anmäl dig! Observera att priset är betydligt lägre än om du går kurs hos de kommersiella aktörerna. Resor och boende ingår inte i kursavgiften. Möjlighet att tälta på Kullaberg mellan lördagen och söndagen finns. Sista anmälningsdag är fredagen den 16:e juni. Efter det skickar vi ut all praktisk information samt en deltagarlista för att deltagarna ska kunna samordna transport. Frågor om kursen besvaras av Fredrik Mattisson på mail kursansvarig.inne.skk@gmail.com

Max antal deltagare på kursen är 6, för att kursen ska bli av måste det bli 4 deltagare, blir det färre än så ställer vi in (och pengarna återbetalas till de som anmält sig).

...

Fredrik Mattisson

Inga taggar valda...

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.