Clean Kjuge

Städ- och klätterdag på Kjugekull

De lokala klätterklubbarna – MKK, SKK, HK2 i Skåne samt DBKK i Danmark – arrangerar söndagen den 7 maj en städ- och klätterdag på Kjugekull för att göra en konkret insats för vår miljö och för att visa hur mycket Kjugekull betyder för oss klättrare. Alla klättrare är välkomna, oavsett hemort, klubbtillhörighet eller erfarenhet. Sprid informationen och anmäl ditt intresse redan i dag. Vi ses på Kjugekull!


Klättra, städa, fika
Vi träffas klockan tio vid Caféblocket intill caféet på Kjugekull. Klätterklubbarnas accessansvariga kommer att vara där och dela ut skräppåsar. Förena nytta med nöje – klättra hårt och städa medan du vilar. Klockan fem på eftermiddagen ses vi vid Caféblocket igen och samlar ihop alla skräppåsar. Klätterklubbarna bjuder på grillad korv, vegokorv och potatissallad eller något annat gott. Anmäl ditt intresse redan i dag så vet vi hur mycket fika vi behöver ta med.


Gör skillnad redan i dag!
Vårstäda Kjugekull redan nu och visa upp resultatet i sociala medier. Plocka upp allt skräp ni hittar på Kjugekull och ta en bild av skräppåsen. Publicera bilden i sociala medier och visa upp att vi gör skillnad. Märk bilderna #Kjugekull #CleanKjuge #HållSverigeRent

...

Fredrik Mattisson

Inga taggar valda...

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.