Föraren över blocket i Stadsparken färdig!

Nu kan man ladda ner föraren över det nya blocket i Stadsparken.

Nu när solen äntligen börjar titta fram och det kliar i klätterfingrarna vill många inget hellre än att dra ut och klättra. Men Kjugekull är långt bort, vasst och man hittar inte alltid tiden att sticka ut en heldag.

Som tur är så har vi Lundaklättrare fått en alldeles egen boulder i Stadsparken att leka med! Den invigdes i höstas och ägs och sköts än så länge av kommunen, men SKK får nog ett finger med i spelet så småningom.

Nu har klubbens samlade intelligentia satt ihop en förare över de olika problemen som finns på strukturen, dvs som kan klättras utan hjälp av ditskruvade grepp. Föraren kan ni ladda ned som PDF på hemsidan om ni följer denna länken. http://skaneskk.se/Documents/Stadsparksf%C3%B6raren-v1-Final.pdf

Föraren är sammanställd av Carl Nilsask och vi vill rikta en stor eloge till honom och alla andra som har öppnat upp dessa fina linjer!

Vill ni rapportera in nyturer/varianter/sittstarter eller att ni har knipit åt er något av de få återstående projekten så gå in på Bouldergruppen Lund på Facebook. Där kan ni även klaga om ni tycker att någon grad är för hård eller att ungarna har smetat lera på era fotsteg. Direktlänk dit är: https://www.facebook.com/groups/1562619060627410/

Trevlig klättring i vårsolen!

...

Anton Nilsson

Inga taggar valda...

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.