Utomhuskurs

Grundkurs och fortsättningskurs klippa

SKK anordnar kombinerad grundkurs och fortsättningskurs klippklättring. Kursen är två dagar, 30e-31e maj, och plats är Kullaberg.

Grundkursen har som mål att efter genomgången kurs kunna sätta upp topprepsankare självständigt och kunna klättra som andreman efter andra ledklättrare.

Fortsättningskursen är tänkt att utgå från kursdeltagarnas behov och önskemål. Det kan handla om att sträva mot ledklättring på egna placeringar, att utveckla kunnandet vid klättring på flera replängder, hängande standplatser, kamraträddning, artificiell klättring eller annat.

Förkunskapskrav.
För att få delta på kurserna krävs grönt behörighetskort för inomhusväggar. Kurserna är inte primärt inriktade på att prova på utomhusklättring utan att förbereda för egna klätterupplevelser. Resor och boende ingår inte i kursavgiften.

Anmälan sker här på hemsidan, gå in på kurs-fliken och anmäl dig! Efter anmälan skickas en deltagarlista ut för att kunna samordna resorna. Frågor om kursen besvaras av Panda Ekvall 0703-503305, panda@gnejs.se

...

Fredrik Mattisson

Inga taggar valda...

Ni måste vara inloggad och medlem för att kunna kommentera nyheten.